MÜKEMMEL ELLER

by Cuma, Eylül 11, 2015 1 yorum
İşte el ve tırnaklarının her zaman bakımlı görünmesi için bilmen gereken her şey...


Renk

Koyu renkli bir oje seçerken dikkat etmen gereken birkaç genel kural var. Ama bu kurallara geçmeden önce koyu renk ojelerin tırnakları olduğundan küçük gösterdiğini bilmelisin. Açık tenliler, içinde bir parça pembelik olan kırmızı tonlarını, buğday tenliler mürdüm rengi ve bordo tonlarını, esmerler ise zengin kahverengiler ve turuncu-kırmızı gibi bir parça altın tonu içeren bütün renkleri tercih edebilirler.


Onsuz olmaz

Eller, yağ bezleri içermedikleri için kurumaya ve çatlamaya yatkındırlar. Bu yüzden günde birkaç defa el kremi sürmeyi ihmal etme!


Dikkat!

Tırnaklarının kurumaması için tırnağa zarar ermeyen oje çıkarıcıları tercih et. 


Vitamin desteği

Unutma, sağlıklı ve güçlü tırnaklara sahip olmanın yolu doğru beslenmekten geçer. Eğer tırnakların kolayca kırılıyorsa, pul pul kalkıyorsa  ve üstlerinde pürüzler varsa biotin takviyesi almayı düşünebilirsin. Bir çeşit B vitamini olan biotin tırnaklarda mucizeler yaratıyor.


Kalıcı ojeler

Ojenin rengini ve parlaklığını daha uzun süre korumak için mutlaka bir koruyucu kullanmalısın. Ojenin tamamen kuruduğundan emin olunca , üzerine oje koruyucu sür. Bu sayede ojen günlerce yeni sürülmüş gibi duracak.


Ölü derilere veda

Sürdüğün kremlerin daha iyi nüfuz etmesi ve yumuşacık olmaları için ellerini en az haftada bir defa ölü derilerden arındırmayı ihmal etme.


Neanderthal

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 yorum :

  1. Neslihan ellerine iste boyle bakacaksin nenemden kalma yontemlerle degil.
    oku ogren,

    https://www.NasiLL.com

    YanıtlaSil

Buraya yorum bırakın...