En çok Sevilen 5 Güney Kore Dizisi

by Pazartesi, Nisan 06, 2015 0 yorum

En Çok Sevilen 5 Güney Kore Dizisi



1.BOF (Boys Over Flowers)


Bir lise dizisidir.Benimde ilk izlediğim kore dizisi.25 bölüm olması beni çok üzmüştü. O kadar sevdim ki bu diziyi 2,3 kez izledim. Zenginlerin bulunduğu bu okulda en zengin olanların bir grubu vardır. Bu gruba  F4 diyorlar. Bu grubun lideri ailesi okulun sahibi ve çok zengin olan Goo Jun Pyo dur. Goo Jun Pyo şımarık ,yakışıklı bildiğimiz bad boy :D tarzı bir çocuk. Okulda kimseye saygısı olmayan her istediği anında yerine getirilen birisi.
Birde Kuru temizlemecinin kızı okula bir müşteri için gelirken kötü bir durumdan olan bir çocuğu kurtarır ve kahraman kız olarak anılmaya başlar.
Candy Kum'un kahramanlığıyla birlikte ülkede bir çok insan ayaklanır ve okulu protesto ederler. Bu isyanı bastırmak için  okul Candy Kum'u okula öğrenci olarak alır. 
Candy Kum kötülüklere ve adaletsizliğe dayanamaz ve F4 le papaz olur :DF4 ün yakışıklı grup lideri Goo Jun Pyo Candy Kum'a aşık olur. Ve ilk defa istediğin bir şeyin karşılığını alamaz. Çok eğlenceli,komik aynı zamanda bir o kadar duygusal olan bu dizi en iyi kore dizilerinden birisidir. 


2.City Hunter    
                                                                              

                                                                                                      

Başrol oyuncusu yine tabi ki Le Min Ho olan bu dizide ayrı bir tat bıraktı. Ülkenin askerleri kendi ülkesi tarafından vurulmuş ve içlerinden sadece biri kurtulmuştur. En yakın arkadaşının intikamını almak için en yakın arkadaşının oğlunu yetiştirir.Aksiyon dolu olan bu dizi de aşk da olmaz mı tabi ki var. Ülkenin başkanlarına komplo kuran Le Min Ho ülke başkanlarının korumasından birine aşık olur. City Hunter (şehir avcısı) 2011 yılında yayınlanmış bir drama dizisidir. Aksiyon ve aşkın karışımı heyecanın hiç bitmediği bir dizi.

3.The Heirs                                                                                                       



                                                                                               
Baş rollerde Güney Kore'nin prensesi lakabıyla tanınan Park Shin Hye  ve tabi ki Kore'nin en yakışıklı  adamı Le Min Ho oynamaktadır.Dizi  Amerika'da başlamaktadır. Kore'nin en zenginin varisi olan Kim Tan Başkan'ın gayrimeşru çocuğudur. Fakat kimse bunu bilmemektedir. Amerika da tesadüfen Cha Eung Sang ile tanışır. Cha Eung Sang'ın annesi duyma engellidir ve Kim Tan'ın Kore de ki evlerinde temizlikçidir. Cha Eung Sang Amerika da okuduğunu sandığı ablasını görmeye gider. Ve ablası elindeki tüm parayı alıp kaçar. Cha Eung Sang zor durumda iken Kim Tan ona yardım eder.Kim Tan ve Cha Eung Sang birbirlerine aşık olurlar. Ama onları çok zorlu bir hayat bekler.Bakalım kavuşabilecekler mi?                                                     


4.Playful Kiss                                                                                                      

            

Oldukça akıllı bir kız ve çok yakışıklı kendini beğenmiş bir prens arasında geçen bir dizidir. Kız küçüklükten beri çocuğa aşıktır ve elinden geleni yapmaya çalışır. Baş rollerinde Kim Hyun Joong ve Jung Soo Min'in oynadığı Güney Kore dizisi kimi zaman hüzünlendirmiş kimi zaman güldürmüş kimi zamanda kızdırmıştır.İlk bölüm 1 Eylül 2010 da yayınlanmıştır.

5.Man From The Stars                                                                                                   
                  
Alışılmış Kore dizisinin dışında olan bir dizidir. Konusu ise gerçekte bir uzaylı olan Doo Min Joon bir süre sonra gelen bir yıldızla kendi gezegenine geri dönmesi gerekir . yoksa 2-3 haftaya ölecektir. Ama tam bu sırada birisine aşık olur...


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...