Akrep Burcu Kadını Özellikleri

by Pazartesi, Nisan 06, 2015 3 yorum




Yıldızınız : Mars ve Plüton (Çekicilik, cazibenin temsilcisi)
Gurubunuz : Su, Negatif 
Burcunuzun türü: Duran 
Üstün yeteneğiniz: Sezgi 
Özelliğiniz : Kararlılık ve İnceleme.
Emeliniz : Zenginlik 
Amacınız : Hayat boyu zenginlik 
Yenmeniz gereken huyunuz : Acımamak, ihmal etmek 
Uğurlu gününüz : Salı 
Uğurlu taşınız : Topaz 
Uğurlu renkleriniz : Bordo ve kırmızı tonları, siyah 
Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği 
Uğurlu kokularınız : Misk, manolya 
Uğurlu müziğiniz : Marşlar ve canlı parçalar 



İnsanların ilgilerini çekmek için hiçbir zaman uğraş göstermezler. Zaten var olmaları onlar için ilgi sebebidir. Akrep burcu olduğunu duyar duymaz insanlar ön yargıyla bakarlar.Akrep Burcu kadını aslında erkek olmak ister kadın olarak dünyaya geldiği için hayata 1-0 geride başladığını düşünür. 
Ama çevresindeki insanlara göre akrep burcu kadını tam bir dişi olduğunu ve bununda fiziksel özelliklerini yansıttığını söylerler. Genellikle akrep burcu kadınlarını fiziksel olarak tanımlamak gerekirse;
Derin bakışlara sahiptirler ve bu bakışlar kimi zaman karşısındaki insanı rahatsız eder kimi zamansa derinden etkiler.Yüzleri ise genel olarak oval şeklindedir ve çene yapıları genellikle köşelidir.Dolgun dudaklar ve ilgi çekici bir yürüyüşe sahiptirler.
Genellikle koyu renkli giyinmeyi tercih ederler.Ve modayı çok iyi bilirler.
Akrep burcu kadını olumsuz özelliklerinden birisi her zaman kıskanç olması ve kibirli davranmasıdır.
Kıskançlık akrep burcu kadınının mizacında vardır.Kendisinden daha üste olan arkadaşlarını,sahip olduğundan daha iyisine sahip olanı, sevdiğini ve arkadaşları sürekli kıskanır.Akrep burcu kadını isteklerine ulaşmada hırslı,aklına koyduğunu yapan,son derece cazibeli,sezgileri kuvvetli ve oldukça akıllı kadınlardır.hoş bir micaza sahip olduklarını söylemek gerekir.Çoğu insan akrep burcunu tanımlamaya çalışırken zorlansa da aslında akrep burcu kadınını tanımak çok kolaydır.Alçak gönüllü ve yumuşak başlıdır. Akrep burcu kadınları arkadaşlarını seçerken çok özen gösterir.Dostlarını özenle seçer ve bu kişiler genellikle sevilen ve sayılan insanlardır.İnsanlara hiç güvenmez bu yüzden onunla arkadaş olmak çok zordur. 
Kendiside yalan söylemediği gibi karşısındaki insanlarında yalan söylemesini asla istemez. Eğer karşısındaki insan yalan söylüyorsa bunu çok iyi anlar ve olayı kurcalar. Bu yüzden akrep burçları kadınları birinin açığını arıyor denir.Aslında o sizin zayıf noktanızı bulur ve orayı güçlendirmeniz için sizi hırslandırır.
Akrep burcu kadının en dikkat çekici özelliği şüpheci olmasıdır.Dışarıdan bakıldığında aşırı derece de mantıklı görünseler de içlerinde çok duygusallar dır. 
Akrep burcu kadınları kendilerine yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmazlar.  İyiliğe iyilikle , Kötülüğe kötülükle cevap verirler. İntikam alma duyguları çok güçlüdür ve asla unutmazlar. Zamanı gelince hiç beklemediğiniz bir anda sizi vururlar.Çevresinde sürekli kötülükten yana davranışlar sergilen insanlar varsa akrep burcu asla susmaz. Her zaman muhalefettir. Ve adaletsizliğe tahammülü yoktur.
Doğal bir cazibeleri vardır özellikle erkekleri çekme konusunda uzmanlardır.Ve en önemlisi de bunun farkındadır istediğini kısa sürede elde eden ve elde ettikten sonra ondan soğuyan bir özelliğe sahiptir.
Akrep burcu karşısında son derece sadakatli ve sürekli ilgi gösteren,sahip çıkan erkek ararlar. Onları kendileri gibi kıskanan insan isterler. 
Akrep burcu kadınları çok sadık insanlardır. Kimseyi yarı yolda bırakmazlar ve ihanet etmezler. Sorumluluklarının farkında ve son derece sabırlı insanlardır.Yaratıcı,tutumlu,cazibeli ve doğuştan asil olan insanlardır. 
Olumsuz özellikleri ise aşırı derecede kıskanç olmaları sinsi davranışları,geniş bakış açısına sahip değillerdir. Ve herkesten kuşku duyarlar.
Akrep burcu kadınları gerçekçidir ve bu nedenle gizli olan şeyleri açığa çıkarmaktan çok zevk alır.Kimsenin cesaret edemediklerini yapmaktan hoşlanırlar.








Akrep Kadını Olan Ünlüler:


Emel Sayın

Muazzez Abacı


Ayşe Özyılmazel

Başak Parlak

Berrak Tüzünataç

Katy Perry

Nur Fettahoğlu

Özge Ulusoy

Şevval Sam

Çağla Kubat

Caly Rae Jepsen

Demi Moore
Gülçin Ergül

Jodie Foster

Scarlett Johansson




blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

3 yorum :

  1. Ben akrep burçlarının araştırmacı yönlerinin çok kuvvetli olduğunu ve yönetici özelliklerinin gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.

    İzninizle ben de burçların düzen yöntemiyle ilgili hazırladığım yazımı sizinle paylaşmak istiyorum: https://www.tarz2.com/nasil-yapilir-hayatinizi-burcunuza-gore-duzenleyin

    Keyifli okumalar ve iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. seo paketi satin almak i�in sitemizi ziyaret edebilirsiniz

    YanıtlaSil
  3. Akrep Burcu Kadını Nasıl Tahrik Edilir? daha detaylı merak ederseniz sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Buraya yorum bırakın...