BOĞA BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ

by Perşembe, Temmuz 09, 2015 0 yorum
Yıldızınız : Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatların temsilcisi) 
Gurubunuz: Toprak, negatif 
Burcunuzun cinsiyeti : Dişi 
Üstün Yeteneğiniz : Sıcakkanlı olmak ve istediğini bilmek 
Özelliğiniz: Dost ruh ve koruyuculuk. Astrologlar Boğa için "Zenginlik Burcu" olarak söz eder. 
Emeliniz : Devamlı ileri atılım 
Amacınız : Mal, mülk, lüks ve büyük servet sahibi olmak 
Yenmeniz gereken huyunuz: Alınganlık, kuşku, lüks özlemi ve bencillik Kozu : Karşısındakinin düşüncesini okuyabilme yeteneği 
Aradığı şey : Sağlam temeli olan her şey 
Gitmeyi sevdiği yerler : Doğa, kırlar 
Eğlencesi: Bahçe işleri, yemek zevki 
Uğurlu Gününüz : Cuma 
Uğurlu taşınız : Zümrüt 
Uğurlu renkleriniz : Pembe, gök mavisi, krem ve koyu yeşil 
Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı gül, pembe karanfil 
Uğurlu müziğiniz : Senfoniler 
Başarılı olacağınız meslekler : Hemen hemen her mesleğe yeteneğiniz var. Askerlik doktorluk, kimya alanı, dişçilik, demir çelik işleri, ticaret, mühendislik, endüstri dalları, pratik meslekler 
Olumlu yönleri : Sabit ve dürüst. Aşırı duygusal ve anlayışlı. Kendi halinde gayet sakin. Şefkatli ve cömert. Pratik ve metin. Çok üretken ve verimli. Soğukkanlı, paniksiz. 
Olumsuz yönleri : Gereksiz yere inatçı. Mesafeli, kati. Duygusal zevklere karşı aşırı hoşgörülü.




Boğa burcu kadınları sade ama kaliteli kadınlardır. Kılık kıyafetinden tut hayatta attığı adımlarına kadar her şeyleri sadedir fakat bir o kadarda kaliteli.Boğa burcu kadınlarının hoşgörü sınırları oldukça geniştir.Bu sınırların nerede başlayıp nerede bittiğini çözemezsiniz. O diğer kızların burçları gibi herkesi kıskanmaz, çok dırdır etmez ve söylenmez. Ama siz onun bu huyunu kötüye kullanıp onun hoşgörü sınırını zorlamaya kalkmayın.Sadakat konusunda son derece hassastır. Eğer bir insanın hatasını gördüyse asla unutmaz ve o insanı siler. Boğa kızlarının genel olarak hoşlandığı şeylerde çok sadedir. Onun için yağmurun ardından duyulan toprak kokusu kadar etkileyici başka bir şey olamaz. Olsa olsa sabahın erken saatlerinde otların üzerinde güneşin ışınlarını yansıtan çiy taneleri olabilir. Sabun kokan çarşaflar kadar fırından gelen yaptığı kek veya çörek kokuları da Boğa Kızlarını etkiler. 
Boğa burçları hareketli bir hayata alışkın değillerdir. Yaşamlarının yerleşik olmasını isterler. Boğa burcu insanlarında ağırbaşlılık, tutuculuk, ve pratik zeka dikkat çeker. Boğa burcu gelip geçici zevklere de



ğil, kalıcı güzelliklere önem verir. Boğa için, hoş bir ev, yakın ilişkiler, konforlu bir düzen oldukça önemlidir. Boğa burcunun kişiliği, bir konuda hayal kırıklığına uğrarsa, kıskanç ve hükmedici davranışlara dönüşebilir.Boğa burcunun en önemli özelliği sabırlı olmasıdır. Bir konuya uzun süre tahammül edebilirler. Belirli bir yere kadar yapılan hataları görmezden gelebilirler, ancak haksızlığa uğradığını, kandırıldığını ve üzüldüğünü hissederse aşırı hırslı bir yapıya dönüşebilirler. Hırslı ve kızgın bir şekilde bulunduğu yeri terk eder ve bir daha geri dönmezler. Boğa burcu kadınları tam bir sevgi meleği olarak dünyaya gelmiştir. Dost ve diğer ilişkilerinde hep vefalı ve şevkatlidir. Boğa burcu kadını kolay kırılabilir. Bu nedenle Boğa kadınına yaklaşacak kişiler biraz dikkatli olmalıdır. Kimi zaman kaprislidir. Genellikle sessiz bir yapıları vardır. Sakindir ve kavgadan, gürültüden hoşlanmazlar. Her zaman mağrur duruşları vardır. Boğa burcu kadını hırslı yapıya sahiptir. Arzuladıkları her şeye ulaşmakta oldukça iyidirler.

  Boğa burcu kadınları fiziksel olarak ince ve minyon bir tipe sahiptir. Ancak bu görünüm çoğu Boğa kadını için geçerli değildir. Herkes tarafından dikkat çekecek kadar güzeldirler. Geniş omuzlara sahiptirler ve genellikle omuzlarında gamze bulunur. Kalın boyun bölgesine sahiptirler. Ses tonları çekici, duyarlı ve sıcaktır. Asalet sahibi yürüyüşleri vardır ve aynı zamanda oldukça narin görünümlüdür. Giyim konusunda ise oldukça iddialıdır. Genellikle spor tarzda giyinirler. Boğa burcu kadınları zarafet sahibi kadınlardır.

BOĞA BURCU KADINI ÜNLÜLERİ 
AUDREY HEPBURN :

DEMET AKALIN :                                                                                                                 


MEGAN FOX :                                                                                                                   


ADELE :                                                                                                                          



ASLI ENVER :                                                                                                                          


BENGÜ :                                                                                                                               


DEMET EVGAR :                                                                                                                             


DAMLA SÖNMEZ:                                                                                                                     


ZİYNET SALİ :                                                                                                                        



blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...