13 ADIMDA DAHA ZARİF

by Pazartesi, Temmuz 13, 2015 0 yorum

1)PARLAMADAN KURUTUN:  

'Parlak cilt' ,çok pudralı ya da çok nemli görünen değil,pürüzsüz olan cilt demektir.Bu görünümü elde etmek için hem yağ salgısını kontrol eden  hem de cilt kurutmadan matlaştıran bir fondöten kullanabilirsiniz.



2)DURUŞUNUZU DÜZELTİN :


Ayaklarınız omuz hizasında açık olacak şekilde duran ve sanki başınıza bağlı bir balon sizi hafifçe havaya kaldırıyormuş gibi durun. 



3) ÖNCEDEN PLANLAYIN : 


Birkaç ayda bir  kendinize zaman ayırarak manikür,saç kesimi,cilt bakımı gibi uygulamalarda randevularınızı alın. Son dakikaya kalmadan bakımı,organize etmiş olur,zamandan kazanırsınız.



4)PARFÜMSÜZ ÇIKMAYIN : 


Büyük güneş gözlükleri,şık bir çanta ve kusursuz saçlar...YETMEZ.Bir genç kız parfümüyle de kendini ifade etmeli. Jean pantolon  ve giyseniz bile günün her anında mis gibi parfüm kokmalısınız.




5)BOYUNUZU UZATIN: 

Yüzünüzü hafifçe ileri uzatırsanız daha ince görünürsünüz.

6)LASTİK TOKADAN UZAK DURUN


Saçınızı atkuyruğu yapacaksanız lastik tokadan uzak durun yerine kemik toka kullanın daha sofistike bir görünüm kazanırsınız.


7)RUJ RENGİNE DİKKAT :


Böğürtlen tonlarında ışıltılı bir ruj herkese yakışır. Sizi donuk gösterecek bej tonlardan ve sert gösteren aşırı parlak tonlardan uzak durun. Hele de fotoğraf çektirecekseniz.



8)İNCE GÖRÜNÜN :

Fotoğrafınız mı çekilecek ;? Fotoğrafta da daha zarif görünebilirsiniz .Bir omzunuz kameraya diğeri zıt bakacak şekilde vücudunuzu döndürün.Bu daha ince ve zarif görünmenizi sağlar.


9) SPREYE YATIRIM YAPIN :


Çok amaçlıdır ama çoğu zaman kullanılmaya değer görülmez. Oysa mükemmel saç sprey neredeyse şart. Saçınız kirli yada sönük ise , köklere spreyi sıkın ve bir kaç saniye fön makinesinde tutun. Spreyi fırçaya sıkarak ta elektriklenen saçlarınızı yola getirebilirsiniz. 




10) BUZ KOMPRESİ UYGULAYIN :


Güne şiş gözlerle başlamak tüm gününüzü etkileyebilir. Uykunuzu iyi alamadıysanız sabah göz kapaklarınızın üzerinde biraz buz gezdirin.Hem anında uykunuz açılacak hem de canlanacaksınız.  Su yerine sütlü buz uygulayarak göz çevrenize nem kazandırabilirsiniz.



11)ÇIPLAK MAKYAJI DENEYİN :

Çıplak makyaj ten rengi değildir. Varla yok arasında da değildir.cildinize en doğru ve en uygun makyaj demektir.Uygulaması kolay  ve tenin doğal rengini zenginleştiren vu uyumlu renklerle modern ve çarpıcı olursunuz.


12)EL ALTINDA DÜZLEŞTİRİCİ BULUNDURUN : 


Dışarıda geçen uzun saatler saçınızın bozulmasına neden olabilir. Yada okuldan çıkar çıkmaz delikanlıyla buluşmaya gidecek olabilirsiniz . Çantanızda bir düzleştirici olsaydı fiş bulduğunuz her yerde düzeltme imkanınız olabilirdi.



13)MANİKÜRÜNÜZE ÖZEN GÖSTERİN :


Durmadan klavye kullandığınızda veya suyla haşır neşir olduğunuzda ojeniz çok kolay çıkabilir.İçerisinde kalsiyumlar ve mikro mineraller olan ojeler tercih edin ki renk dayansın. Ojeyi sürdükten sonra koruyucu uygulamayı unutmayın.





blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...