Burçlara Göre Stiller

by Pazartesi, Temmuz 13, 2015 0 yorum
KOÇ

Koç, bir partiye ya da davete katıldığında gözlerin hemen kendisine dönmesini ister. Gezegeninin de kızıl gezegen olarak anıldığını düşünürsek. Kırmızı renkli giysi ve aksesuarlar tam Koçlara göre. Eğer elegan ve dikkat çekici bir Koç olmak istiyorsan, kırmızı bir elbise tam sana göre.





BOĞA

Boğa burçları pratik, güvenilir ve istikrarlı olurlar. Dolayısı ile alışverişe çıktıklarında da bu özellikleri taşıyan parçalar satın alırlar. Mesela her giysiyle rahatlıkla kombine edeceği güzel bir bilezik, Boğa burçlarını çok mutlu edebilir.




İKİZLER

İkizler burcundaki insanlar zeki, değişken, çabuk sinirlenen ve çabuk sönen insanlardır. İkizler burcu için en ideal aksesuarlar renkli, gösterişli olanlardır. Tabii ki şık olduğu sürece...


YENGEÇ

Yengeç; duygusal, nazik ve etrafındakileri mutlu etmeye çalışan biridir. Modada da tarzı aynen böyledir. Sıradan ama yine de çok kadınsı görünürler. Romantik renk ve desenler, danteller ve mat renklerdeki elbiseler Yengeç burcu içindir.



ASLAN

Aslan burcu kendinden emin, gösterişi seven ve zeki biridir. Partiye en son gelen olmasına rağmen ortama hemen ısınır ve üzerindeki parlak aksesuarlarla davetlilerin dikkatini çeker. Taşlı ayakkabılar ve çantalar, tam Aslan burcuna göredir.







BAŞAK

Başakların en büyük özellikleri titiz ve dikkatli olmalarıdır. Ama aynı zamanda beğenilmeyi seven ve mükemmeliyetçi biridir. Eğer karşında duran, harika beyaz bir elbisenin içindeyse ve elbisesinde ne bir iz, ne de kırışıklık bulunmuyorsa, bil ki o bir Başaktır. Seçkin ama sade kıyafetleri tercih eder.



TERAZİ

Uyumlu, sosyal ve paylaşımcı olan Teraziler, giysilerinde de aynı şekilde uyum ararlar. Teraziler için giysiye yapılan en iyi yatırım, dolabındaki birçok şeyle uyum sağlayacak olmasıdır.



AKREP

Akrep burçları her zaman şık ve alımlı görünebilirler ama aslında kadınsı olmak için giymişlerdir. Kıyafet seçiminde cesur olabilirler.





YAY

Yay burçları özgürlüklerine düşkün, hayalperest ve sıcakkanlıdır. Giysi seçimlerinde rahat ve kolay hareket edebilecekleri modellere yönelirler. Aksesuar seçimlerinde ise özgürlüğü simgeleyen şeyler, tam Yay burcuna göredir.



OĞLAK

Oğlaklar doğal görünümlerden, pastel renklerden hoşlanırlar. Ama her zaman dikkat çekici görünmek isterler. Zamansız ve sürekli giyilebilecek şeyler almayı severler.





KOVA

Kova burcu birçok kişinin giymeye cesaret edemeyeceği renklerden ve tarzlardan hoşlanır. Neon renkleri giymekten hiç çekinmezler ve jeanlerden de vazgeçemezler.





BALIK

Su grubu burçlardan Balıklar, yine su renklerinde güzel tasarım aksesuarlarla mutlu olabilirler.





blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...