BALIK BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ

by Perşembe, Temmuz 09, 2015 0 yorum


          Kişisel Özellikler 
  • Grup: Su, dişi, negatif
  • Yönetici Gezegeni:  Jüpiter, Neptün
  • Şanslı Sayısı: 3
  • Şanslı Günü: Perşembe
  • Meslekleri: Dansçı, Ressam, Yazar, Aktör; Şair
  • Karşıt Burcu: Başak
  • Renkleri: Deniz Yeşili, Mavi, Yeşil
  • Kokuları: Kiraz Çiçeği, Zambak, Limon Çiçeği
  • Çiçekleri: İnci çiçeği, Beyaz gül, Zambak, Papatya

         Balık Burcu Ünlüleri

               Rihanna (20 Şubat 1988)


           Ashley Greene (21 Şubat 1987)


     
       Kellan Lutz (15 Mart 1985)


       Dakota Fanning (23 Şubat 1994)


  Balık Kızı 

Hüzünlü bakışların ve şiirsel konuşmalarınla seni fark etmemek imkansızdır. Sakin görünürsün; fakat ruhunun derinliklerindeki fırtınaları kimseyle paylaşmak istemezsin. Yaratıcılığınla dokunduğun her şeyi güzelleştirirsin. İnce ayrıntılı, küçük desenler, pırıltılı kumaşlar, seni yansıtır. Dokunduğun her şeye duru bir güzellik katarsın.
Yoğun duygularını resim, yazı aracılığıyla ifade edersin. Çok hassas ve duygusal olduğun için, her an ağlamaya hazırsın. Kendini ilgilendirmeyen, tanımadığın kişilerin sorunlarına bile duyarlısın. Oldukça derin bir kızsın. Sen herkesin anlarsın da, seni anlayan ne kadar çıkar bilmiyoruz.

Balık Kızı ve Aşk

Genelde narin bir yapın olduğu için çok çabuk incinirsin. Güzel ve bakımlı olduğun için, çevrende seni beğenen binlerce erkek vardır. Yüz ifaden durgun ve sakin olduğu için, karşındaki kişiye huzur verirsin. Fakat garip bir yönün vardır; çok mutlu göründüğün anlarda bile anında üzülebilirsin. Seni dış dünyanın sorunlarından koruyacak gerçek bir aşka ihtiyaç duyarsın. Ağlamayı çok sevdiğin için, hep imkansız aşkları kendine çekersin. İçinde sakladığın özel duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemediğin için, yıllar sonra anlattığın platonik aşk hikayelerini, şaşkınlık içinde dinleyenler, böyle duyguların yaşanmış olacağına inanmazlar. Her türlü acıyı güler yüzle karşılıyorsun ama bu durum sana nasıl bir takdir kazandıracak? Kendine sorman gereken çok soru var.

Fiziksel Özellikler

Balıketlisin, kol ve bacaklarında kısa olabilir. Soluk tenlisin; açık kahverengi renkli, uykulu gibi mahmur gözlerin vardır. Kilo almaya meyillisin. Yaşın ilerlediği zaman alnın açılır ve şakaklarından beyazlamaya başlar. Her şeye çok çabuk ağladığın için, gözlerin hep ıslak gibidir.


Balık için Sağlıklı Beslenme

Balık burcu çok kolay kilo alabilen bir burçtur. Tatlılarla arası oldukça iyidir. Şekerlemelere düşkün oldukları için dişleri çok çabuk çürür. Dengesiz aldıkları kiloları yüzünden zamanla vücut ölçüleri bozulur. Kalsiyuma ihtiyaçları olduğu için az da olsa; fındık ceviz ve badem yemek zorundasın.

Balık Diyeti

3 günde 2 kilo verebileceğin bu diyeti, sporla beslemek zorundasın. Ayrıca doktor denetiminde olmayı ve bol su tüketmeyi unutma!

1. Gün
Kalvaltı
Bir bardak sıcak su içine bir kaşık bal koy, bir kaşık limon suyu ekle ve aç karna iç. Bir dilim kepek ekmeği, bir dilim dil peyniri, bir salatalık. 
Öğlen
Izgara tavuk, bol limonlu salata, ara öğünde 5 tane erik ve şekersiz çay.
Akşam
Izgara balık, bol yeşil salata, ara öğün olarak da bir elma.Yatarken bir fincan yeşil çay.

2. Gün
Kalvaltı
Bir kaşık bal karıştırılmış bir kase yoğurt, bir porsiyon meyve
Öğlen
Bir yumurta ile yapılan yağsız omlet, bol yeşil salata. Ara öğünde; 5-6 tane kiraz veya mevsim meyvelerinden bir porsiyon. Şekersiz çay veya kahve.
Akşam
Tercihe göre haşlanmış et, bol salata, beş tane çilek veya mevsim meyvelerinden bir porsiyon.

3. Gün
Kahvaltı
Bir bardak ballı süt, bir diyet ekmek, ara öğünde bir elma.
Öğlen
Bir tavuk ızgara, bol limonlu salata, arada bir armut, şekersiz kahve.
Akşam
Bir yumurta ile yapılan yağsız omlet, bir dilim beyaz peynir, rendelenmiş havuç salatası. Arada bir elma. Yatarken bir fincan yeşil çay.


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...