İlişkiniz Hangi Burçtan?

by Pazar, Temmuz 19, 2015 0 yorum




   Güneş'in ,doğduğumuz anda hangi burçta olduğu karakterimizi etkiliyor. İlişkimizi de, başladığı zamanda, ,hangi burca dahil olduğunu yönlendiriyor. Mesela bazı aşkların da bardaktaki su kadar durgun olmasının sebebi biraz da bu işte.

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)

Biraz bencilce,kararlı ve tutkulu bir ilişki yaşayacaksınız. İkinizde koç burcunun enerjisinden etkileneceksiniz. Ama ilişkinizde kimi zaman çalışmalar olacak. Gereksiz yere kavga edip sonra barışmak alışkanlık halini bile alabilir. Koç burcu ilişkileri,yeni başlangıçları simgeler ama dikkat! Bu başlangıç,ancak özen gösterilirse sürekli olur. İlişkiniz asla sıkıcı olmayacak. Birbirinizle rekabete girmeyin. İlişkinizdeki o müthiş enerji ve ateşi dengelemek ,aranızdaki rekabeti evcilleştirmek için birlikte yapabileceğiniz sporlar bulun.

BOĞA ( 21 Nisan-21 Mayıs)

İnatçı yanı fazla ama sabır oranı yüksek,hassas ama alınganlıktan uzak,güvenilir bir ilişki sizi bekliyor.Özellikle en hassas ilişkiniz bu olacak .Boğa burcu ,yaşama sanatı aşılar. Bu yüzden bu burca dahil olan ilişkinizde dahil olan ilişkinizde dansa,müziğe,güzel sanatlara giderseniz tutkunuz artacak.Neşe ve eğleneceğinizi göreceksiniz. Bu burcun ilişkisi verimli,güven dolu , hassas,eğlenceli olur.
Hoşgörüsüzlük tehlikesi vardır fakat bu da yıkıcı kavgalara değil kısa süreli uzaklaşmalara sebep olur.

İKİZLER (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

Zamanınızın büyük bir bölümünü sohbet ederek geçireceksiniz .Ve bundan, hiç olmadığı kadar keyif alacaksınız. Birbirinizin düşüncelerine önem verecek ,konuşarak paylaşacaksınız.İkizler burcu, güzel ve etkileyici konuşmacılar çıkarır ortaya.Bu yüzden,hayata dair birlikte sorgulama yapacaksınız. Böylece kendinizi yalnızken değil,başkasının yanında dinlemiş olacaksınız .Mantığınız daha fazla ön plana çıkabilir.Ön sezgilerinize kulak verin,birbirinize daha fazla mail atın.Romantik kartlar gönderin ve cepten mesajlaşın...

YENGEÇ (23 Haziran-23 Temmuz)



Özverili olursanız ve bunu gerçekten isterseniz çok uzun süreli bir ilişkiniz olabilir. Yengeç, ev ve aile burcudur. İlişkinizin besleyeci,koruyucu ve duygusal bir tadı olacak,emin olabilirsiniz. Yengeç burcu insanı evde geçirdiği zamana ,dışarda geçirdiğinden daha düşkündür. Bu etkiyle birbirinizi çok daha iyi tanıyabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacağınız bir ilişki olacak bu . Huzur dolu bir ilişki bekliyor sizi . Birbirinize karşı anne baba rolü üstlenmemeye dikkat edinç


ASLAN ( 24 Temmuz- 23 Ağustos)

Bu burca dahil olan ilişkiler ,ateş grubunun da etkisiyle heyecan dolu ,tutkulu ve ateşli olacak. Ama bu ateşin çabuk sönme ihtimali de çok fazla Bu ilişkinin en iyi yanı heyecanlı çıkışlar , bol kahkahalar ve espri olacak. Kötü yanı da apansız ortaya çıkan inişler... Aslan,en oyuncu burçtur. Bu burçta yaşanan ilişkiler ciddiyeti ,ağırbaşlılığı kaldırmaz.Kendinizi rahat hissedin ve çocuksu davranmaktan korkmayın.Lunaparkta,alışveriş merkezinde,kedinizi rahat hissedeceğiniz her yerde oyunlar oynayın onunla.Hatta sakladığınız renkli boyaları çıkarın,birlikte resim yapın.

BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül)

Ne zaman,nerede,nasıl tanıştığınızı,o anda üstünüzde neler olduğunu ,çorapların rengini bile hatırlayacaksınız. Çünkü başak burcunun etkisiyle hafızanın daha da güçlenecek. Zaten başak en detaya önem veren burç. Ama bunun her zaman avantaj olduğunu söyleyemeyiz. Bazen gereksiz ayrıntılara takılabilir,hatta bunları takıntı haline getirebilirsiniz.Her ortam kolayca gelişebilecek bir ilişki olabilir bu. Ama titizlik , büyük kavgalara yol açabilir. Birlikte bilim kurgu romanları okuyabilir,vizyonda en yeni filmleri seyredebilirsiniz.

TERAZİ (24 Eylül -23 Ekim)

Terazi burcunda başlayan ilişkiler genellikle uyum ve düzen içinde gelişir.Terazi burcu aşkları ,iş konumunda çok titiz ve programlı olur. Ama iş dışında tembelliği de sever Bu yüzden ,ilişkinizi ,kariyerinizin getirdikleri yönlendirecek. Ama yine de birlikteyken tembellik yapabileceksiniz. Aşk sizinle olmasına rağmen kararsızlık zaman zaman ilişkinizi zora sokabilecek. Masaj yaparak yada hazırladığınız pastaların tadına bakarak ilişkinizi canlı tutabilirsiniz.


AKREP ( 24 Ekim-22 Kasım )

Sonbaharda başlayan bu ilişki,temel olarak tutku yönlendirecek .Hayatınızda belkide ilk kez ,gizli,yaramazca bir şeyler yapmanın keyfine varacaksınız. Ama kıskançlık ve şüphecilik ,ilişkinizin sağlığı açısından en çok dikkat etmeniz gereken konular. Baş döndürücü bir aşk olacak . Ne var ki size baştan cazip gelen sabit fikirliliği ve kıskançlığı ,ilişkinin sonunu hazırlayabilir. Hayatınız boyunca sadece kendinize saklayacağınız en gizli sırları birbirinize anlatabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-22 Aralık) 

Macera dolu bir dünyada bulacaksınız kendinizi. Tutku bu ilişkide mutlaka sizinle olacak . Ama sabit fikir halini olan bir takıntınızı göz ardı etmeyin ; Onu tam kalbinden vurarak kendinizi unutulmak kılmak .Hareketli,maceracı,gözü kara bir ilişki sizi bekliyor. Asla sıkılmayacak sürekli yeni şeyler öğreneceksiniz. Yinede bunun kalıcı bir ilişki olması zor.Birlikte hiç gitmediğiniz yerleri keşfedin egzotik alanlara gidin.

OĞLAK (23 Aralık -19 Ocak)

Bu burçla başlayan ilişkiler sonsuza kadar sürebilir.Ne var ki ilişki süresince bir sürü sorumluluk sizi bekleyecek. Oğlak burcunun kötümserliği ve olayları zorlaştırma özelliği ,çok iyi giden bir ilişkiyi çıkmaza sokabilir. Bu yüzden çok daha anlayışlı olmak zorunda kalabilirsiniz.Sizi aldatmaz aldatsa da bunu itiraf edecek kadar dürüsttür. Şehirden çıkarak doğa ile baş başa kalmanızı sağlayacak tatiller ilişkinizi besler.

KOVA (20 Ocak- 19 Şubat) 

Özgürsünüz farklı ve hiç bilmediğiniz türden bir ilişki yaşıyorsunuz.Çünkü yıldızların etkisiyle olağan dışı olana sarmış durumdasınız. Asi ve Huysuz davransanız ,birbirinize bazı konularda meydan okusanız bile ,bir gününüz diğerine benzemeyecek .Sevgilinizle aynı zamanda bir arkadaş ,ortak ve rakip olup hala heyecan duyabileceksiniz. Birlikte idealist bir çift olabilirsiniz .Çünkü sizin için öncelikli olan düşünceler ve fikirler. Kova burcu insanı heyecanı sever. Birlikte doğa sporları yapmalısınız.

BALIK ( 20 Şubat -20 Mart)

İlk karşılaştığınızda ruh ikizinizi bulmuş gibi hissedebilirsiniz .Oysa tutkuyla romantik hayaller kuracak ,bir yandan da gerçeklerin farkında olacaksınız. Onun yaşadığınız en güzel ilişki olduğuna kendinizi inandırmak isteyeceksiniz.Ama  mantığınız bunu rededecek.

blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...