Bu Öneriler Can Kurtarıyor

by Pazartesi, Temmuz 13, 2015 0 yorum
   Günlük koşuşturmada aniden bir yemek programı yapılması gerekti.Ya da okulda eteğinizin düğmesi koptu.Eyvah ! Yoksa yanınız da acil bakım çantası yok mu ? Yazık ! Eğer olsaydı....



Her zaman hangi renk oje kullanıyorsanız, minik boyu çantanızda olsun .Birde tek kullanımlık peçete aseton bulunsun yanınızda.Ojeyi bununla çıkarıp hemen düzeltebilirsiniz.Hatta bir tanede oje kurutucu yağlı sprey varsa zamandan kazanmış olursunuz.Çünkü  bu sprey ojeyi hemen kurutur.





Acil bakım çantanızdan diş macunu ve diş fırcası da bulunsun. Yoğun geçen bir günün  sonunda kendinizi tazelenmiş hissetmek için dişlerinizi fırçalayın yada ağız suyuyla gargara yapın.İçinde nane olan bu ürünler size ferahlık ve tazelik hissi verecek.






Yüzünüzdeki parlaklığı ve yağlamayı giderdikten sonra cilt kuruluğuna karşı yüz spreyi kullanın.Birçok markanın yüz spreyi bulunuyor. Bu nemlendiren spreyleri makyaj üstüne de kullanma şansınız var.


Mağazalarda satılan küçük kesilmiş çift taraflı bantlar çok işe yarar. Bu bantlardan her zaman çantanızda bulundurun.Elbisenin askısı sürekli düşüyorsa bu bantlar sayesinde düzeltebilirsiniz.Yada pantolonunuzun paçası söküldüyse bu bantlar yardımınıza yetişir.

blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...