GÖZ MAKYAJI TÜYOLARI

by Pazartesi, Temmuz 13, 2015 0 yorum
* Gözlere yoğunluk kazandırmak için farı kaş kemiğinin biraz altına, göz çukurunun ise biraz üzerine gelecek kadar dağıtın.

 

* Sınavlara hazırlanırken gözlerinizi yordunuz, düştü gibi görünüyor. Siz de daha kalkık görünmesini istiyorsunuz. O zaman üst kirpik diplerine kalem çekerken dış köşelerdeki çizgiyi biraz kalın tutun.


* Gözleri büyük göstermenin en kolay yolu, kirpikleri kıvırmak. Özellikle de kışın. Çünkü kışın rimel kuruyarak topaklanmaya daha meyilli olur. Kirpik kıvırıcısını köklerden uçlara doğru ilerleyerek üç kez sıkın. Sonra gözlere biraz daha canlılık katmak için gümüş renkte bir far sürün.



*Koyu siyah kalem asi bir görüntü yaratır. Bronz renklisini sürerseniz farklı bir görüntü elde edersiniz.
 


*Bu sezon kaşlar ön planda. Kaşınız seyrekse saç renginizden bir ton koyulaştırın. Kaş kalemi ya da pudrasıyla boşlukları doldurduktan sonra, kaşı belirginleştirmek için şeffaf jel sürün. Bu, hem kaşlara dikkat çekecek hem de sabitleyecek.                                      


                                                                         

blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...