Sevginin Gücü

by Cuma, Nisan 03, 2015 0 yorum


Merhabaaa dünyaaa,
Ben geldim. Ben Masimav bu blogun ortağı.  Arkadaşlar ile bir delilik yapalım dedik ve bu sayfayı açtık. Şimdi de ilk paylaşımımı yapmak için can atıyorum. Bugün size ''SEVGİNİN GÜCÜ'' filminden bahsedeceğim. Eminim bir çoğunuz giflerini görmüş,adını duymuşsunuzdur.
Bu film Luc Besson tarafından 1994 yılında yazılmış.İhtiyar şuan 56 yaşında ve çok ünlü bir Fransız sinemacı. Filmin baş rollerinde Jean Rêno ve  Natalie Portman rol almaktadır.
Leon Amerikada yaşayan kiralık katillerden birisidir.Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir Mathilda 12 yaşında bir genç kızı canlandırıyor. Filmde her iki karakter de karşılaştıkları anda birbirlerinin hayatlarını kökten değiştiriyorlar. Daha önce hiç sevgi ve ilgi görmeyen Mathilda,Leon'un ilgisini aşkla yorumlar. Leon'un da Mathildaya karşı güçlü bir sevgisi vardır...
Mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir. Şimdiden İYİ SEYİRLER :D







blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...