Aynı Yıldızın Altında "THE FAULT IN OUR STARS"

by Cumartesi, Nisan 04, 2015 1 yorum




Merhaba arkadaşlar,
ben Masimav. Size bugün hayatımda en çok ağladığım ve defalarca izlediğim kitabını da okuduğum fakat filmini daha çok sevdiğim bir filmi tanıtacağım. Umarım izlersiniz.
Filmin baş rol oyuncularından olan Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Ailesinin zoru ile 
kanserli hastalar için oluşturulan destek grubuna katılır.Bir terapi esnasında Augustus ile tanışır.
Augustus da kanserle savaşmış ve bir bacağını kaybetmiş bir delikanlıdır. :D
İkili birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine aşık olurlar. Augustus Hazel'in sıkıcı ve stresli hayatını tamamen değiştirmiş ona görünmeye değer güzellikleri sunmuştur. Hazel'ın yanından bir an dahi ayrılmayan Augustus, sevgilisinin çok istediği bir hayali gerçekleştirmek için onunla birlikte yola çıkar. Planlarına göre Amsterdam'a gidecek ve Hazel'ın en sevdiği yazar olan Peter Van Houten'i bulmaya çalışacaklardır...
Josh Boone’un yönetmenliğini üstlendiği film, John Green’in romanından Scott Neustadter ve Michael H. Weber tarafından uyarlandı. Filmin başrollerindeyse Shailene Woodley, Ansel Elgort ve Willem Dafoe yer alıyor.
Bu filmi izledikten sonra saatlerce ağladım.Şuan bunu yazarken bile kalbime öküz oturdu. Kitabı okurken de filmi izlerken de Augustus'a aşık olan Hazel'e hak verdim. 
Ağlamak isteyenler izlesin :D Şimdiden İYİ SEYİRLER...


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 yorum :

  1. Bu filmi yeni izledim ama incir reçelinde ağladığım gibi ağlamadım..
    Tavsiye ederim elbette bunu izlemek yerine yaşamak daha güzel olurdu.. Teşekkürler
    Jan.

    YanıtlaSil

Buraya yorum bırakın...