En Çok İzlenen 5 Yabancı Dizi

by Pazartesi, Nisan 06, 2015 0 yorum

Günümüzün En Çok İzlenen 5 Yabancı  Dizisi 

1.Supernatural                              


Amerikan dizilerinden bir korku serisidir.Ve benim en sevdiğim yabancı dizi. Dizide iki erkek kardeş babalarının ortadan kaybolmasıyla bir araya gelir. Sam ve Dean'ın annesi Sam 6 aylıkken bir iblis tarfından öldürülür. Ve babaları o günden beri bir avcıdır. Dean da babasıyla beraber avcılık yapmaktadır.  Sam ise hukuk okurken babasının aniden ortadan kaybolmasıyla ikili bir araya gelir ve onu aramaya başlarlar. Bu sırada Sam'in kız arkadaşının başına da annesinin başına gelen olay gelir. Kız arkadaşı da bir iblis tarafından öldürülünce Sam Dean ile sürekli didişen ayrılmaz bir ikili olur.
Bu dizi alışılmışın dışında muhteşem bir dizi,''YA O ÖLMEZ ÖLÜRSE DİZİ BİTER'' deriz ya işte bunda öyle bir şey yok:D
Bu dizileri izledikten sonra Televizyonu açmak istemeyeceksiniz.Bu dşuan 10. sezonun da ve hala devam etmektedir. Sigara gibi tiryakisi olacağınız muhteşem bir yapıt. Şimdiden iyi seyirler :*





2. Game Of Thrones



Türkçe karşılığı Taht Oyunları olan bu dizi,George R.R. Martin'in en çok satan kitabından esinlenen yeni bir HBO dizisidir.Kuzey İrlanda,Hırvatistan,İzlanda ve Fas'ta stüdyoda çekilmektedir.İlk bölümü 17 Nisan 2011 tarihinde yayınlanmış.Dizinin şuan 4. sezonu tamamlanmış 5 ve 6. sezonlar için onay alınmıştır.
Kışların bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada çekilen bir dizidir. Herkes Taht için bir oyun içinde olduğu entirika,şevhet,ihanet ve ayak oyunlarının olduğu muhteşem bir dizi izlemenizi tavsiye ederim.



3.Breaking Bad




Amerikan bir drama dizisi olan Breaking Bad 50 yaşında lisede bir kimya öğretmeni olan Walter White ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ek iş olarak çalışır. Daha sonra akciğer kanseri olduğunu öğrenince hayatında çok büyük değişikler yapar.  Uyuşturucu piyasasını iyi bilen eski öğrencisiyle uyuşturucu üretimine başlar.En iyi Drama ödüllerini almış bu dizi fazla aksiyon sunmayan ama içerisindeki gizemle akıl oyunları bulunduran tatmin edici bir dizi,yerli yerinde kullanılan aksiyon sahneleriyle de akılda kalıcı.Kopmayan konu bütünüyle her sezon izlenilmek isteyen bu dizi zirvede bırakanlardan.



4.The Walking Dead  

                      
 Amerikan dizisi 2010 yılında yayınmlanmayabaşlamış.Diziterkedilmiş bir hastane
 şerif yardımcısı Rick Grimmes'in komadan uyanmasıyla başlar. Hastaneden ayrılmasıyla gördüklerine inanamamaktadır. Dünya nın zombiler tarafından istila edildiğini fark eder.Karısının ve oğlunun ortadan kaybolduğunu görür. Ve onlara aramaya başlar. Aynı zamanda zombilerle mücadele eder. Ve zombilerle mücadele eden bir çok insanla karşılaşır.Şehirin dışında Rick'in eşi Lori ve oğlu Carl ,Rick'in iş arkadaşı ve en yakın dostu Shane bir grup insanla beraber gizlenmektedir.Shane aynı zamanda Lori ye aşıktır. Rick ailesini bulur ve grup lideri olur. Hala devam eden bu dizi insanların zombilerden daha tehlikeli olduğunu gösteren bir başyapıt :D




5.How I met Your Mother


   
19 Eylül 2005 yılından 2014 e kadar yayınlanmış bu dizi,31 mart tarihinde 40 dakikalık  özel bölümüyle sona ermiştir. 2030 yılında Ted Mosby'nin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştıklarını anlattığı hikayedir.Anneyle tanışmanın hikayesi tam 9 sezon sürmüştür. Benim en sevdiğim karekter ise Barney olmuştur. :D
                                                     

                                                     





blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...