AŞKTA KAYBEDECEĞİNE KAZANMAYI ÖĞREN

by Çarşamba, Ağustos 05, 2015 0 yorum
Aşkta hep kaybedenlerdensen artık buna bir son vermenin zamanı geldi. Ne yaparsan yap bir türlü mutluluğu elde edemediğini düşünüyorsan mutlaka bir yerlerde bir hata yapıyorsun demektir.


> Sevgilinle ayrılma nedenlerini bir düşün. Sevgilinin, hangi davranışlarından şikayetçi olduğunu belirle. Bunu belirlersen problemin büyük bir kısmı çözülmüş demektir. Belirlediğin problemlerin bir sonraki ilişkinde tekrar yaşanmamasına özen göster. Eğer sorun bu problemlerse, sorun zaten çözülmüş olacaktır.


> Fazla kıskançlık, ilişkinin en büyük düşmanıdır. Eğer sevgilini çok fazla kıskanıyorsan bu durum onu çileden çıkarabilir. Kışkançlık her ilişkide olan bir duygudur, fakat dozunu ayarlamayı bilene zarar vermez. Eğer onun hayatına baskı kurmayacak şekilde davranırsan, sevgiyle üstüne düşmen hoşuna gidecektir. E bu da ilişkinize renk katar.






> Tabii sevgilisini zerre kadar kıskanmayanlardansan da işin çok zor! Çünkü bu durum seni umursamaz bir karaktere dönüştürdüğünden, sevgilin ona karşı sevginin olmadığını düşünecektir. Gözüne hep bir şeylerin batması için uğraşacaktır. Haliyle kavga etmek ilişkinizin bir parçası haline gelebilir. Böyle olunca da ilişkiden nasıl kazançlı çıkabilirsin ki!
















>Sabit fikirli bir yapın varsa, bu aşk hayatının yanında her alanda sana köstek olacaktır. Çünkü sabit fikirli davranmak seni hiçbir açıdan geliştirmez. Aksine sevgilinle de , arkadaşlarınla da problemler yaşamana yol açar. sadece kendi düşüncelerini kabul ettirmek yerine karşındakinin de düşüncelerini dinlemeli, ona saygı göstermelisin. Yani eğer ilişkinde kaybeden taraf olmak istemiyorsan at gözlüklerini rafa kaldır.


>Bir ilişkide yaşanan en sık kavga  sebeplerinden biri;  partnerinin arkadaş çevresidir. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı durmak zorundadır. (yazmasam içimde kalırdı ehehe) Ama yine de sevgilinin, arkadaşlarıyla görüşmesini engellemeye kalkmamalısın. Böyle davranarak onu kendinden uzaklaştırırsın. Kaybeden taraf olmak istemiyorsan bu huyunu frenleme zamanı!


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...