SIRT BAKIMINI İHMAL ETME

by Perşembe, Ağustos 06, 2015 0 yorum
Yüzünün bakımını ihmal etmiyorsun, peki ya sırtının? Sırtına her mevsim ayrı ilgi göstermen gerekiyor. Özellikle kışın giysilerin içinde kapalı kalan sırtının biraz bakımla kadife gibi pürüzsüz olması mümkün.



> Partilere, düğüne veya mezuniyet balosuna katılırken sırt dekolteli kıyafetler  genellikle en sık tercih edilenlerdendir. Sen de bu tarz bir elbise giyeceksen, sırtına simli vücut pudrası uygulayabilirsin. Tabii bunu abartmadan yapmalısın. Hafif bir parlaklık, seni çekici gösterecektir.


> Banyo sırasında sırtını hafifçe keselemek faydalıdır. Cildindeki ölü derilerin temizlenmesine, içinde yağ birikmiş gözeneklerin birikmesine yardımcı olur. Bu işlem için mutlaka yumuşak bir fırça kullanmalısın. Aksi halde cildini tahriş edebilirsin.



Bu işinizi görür gibi ehehe. Şaka ha :D denemeyiniz.

> Uzun saplı doğal lifler vücut temizliği için idealdir. Sert dokulu keseler ise cildin yıpranmasına neden olur.


> Tüm cilt tiplerinde sırt derisinin yağ oranı genellikle yüksektir. Siyah nokta, küçük sivilce gibi rahatsız edici sorunlar görülebilir. Yağ oranını dengelemek ve cildine kadifemsi  yumuşaklık sağlamak için marketlerde bile satılan peeling ürünleri kullanmayı tercih edebilirsin.


> Deniz tuzu, çilek, üzüm çekirdeği, limon kabuğu gibi içeriklere sahip hazır peeling ürünleri sırt bakımı için en uygun ürünlerdir. Nemlendirme özellikleriyle pürüzsüz bir cilde sahip olmana yardımcı olur. Aynı zamanda parfüm etkisi yaratan kokusu da çevrendekiler tarafında dikkat çekmeni sağlar.





> Sırtını nemlendirmek için banyo sonrası krem ya da bebe yağı sürmeyi ihmal etme. Cildin hafif nemliyken sürmek daha yüksek etki göstermesini sağlar.





blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...