KIZ ARKADAŞININ TEHLİKELİ ARKADAŞLARI

by Pazar, Ağustos 02, 2015 0 yorum





   Sevgilinin oldukça fazla arkadaşı var  ve sen de onları henüz tanımıyorsun.O halde dikkatli ol! İçlerinde tehlikeliler olabilir.Kendini ve ilişkini korumak için onları belirlemen gerek. İşte sana başlıca tehlikeli arkadaşlar ...


Hesapta olmayan kız:
 Sevgilini yemeğe götürmek istedin .Ama o bir arkadaşını getirip getirmeyeceğini soruyor.  Sende ''tabi getir tatlım zaten arkadaşınla tanışmak istiyordum '' cevabı verdin.  Yemekte buluştuğunuz da bu hesapta olmayan kız menüden çok pahalı bir yemek seçer. Ve hesap geldiğinde ya tuvalete gitmiştir ya da çantasında cüzdanını arıyordur.Sen ve cüzdanın ondan nefret edersiniz.

Dedikoducu kız:
Erkeklerde kızlarda dedikodu yapmayı severler.Eğer sevgilinin geveze kız arkadaşı senin geçmişinle ilgileniyorsa dikkatli ol.Onun amacı senin eski sevgilileri öğrenip ortalığı karıştırmaktır.Ağzından çıkan her şeye dikkat etmelisin.


Sürekli yardım isteyen kız:
Bu sözde ''arkadaş'' her zaman onları en az beklediği anda ve en ters zamanda karşına çıkar.Bu arkadaş erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra vakit kaybetmeden kız arkadaşını arar ve ağlayacak bir omuz aradığını söyler.Böylece tüm planlarınız mahvolur.

Flört Canavarı:
Kızlar flört etmeyi sever. Bazıları bunu olimpik spora dönüştürmüştür.Sadece bir erkeğin limitlerini zorlayarak nerede sendeleyip düşeceğini görmek ister. Bunu da kendi kız arkadaşının gözü önünde yapabilirse ekstra puan kazanır. Bu yüzden sevgilinin en yakın arkadaşlarından uzak dur.

Sosyallik delisi :
Kız arkadaşın sosyallikten uzaksa ve onun arkadaşı insan canlısı ise bu durum senin pek hoşuna gitmeyebilir. Kız arkadaşını tanıştıracağı yüzlerce erkek seni rahatsız edebilir.

Avcı: 
Popüler inanışın tersine kadınlar , erkekleri avlamaktan gerçekten hoşlanır. Ancak bu bay Doğru'yu avlamak değildir.Bay Hemen şimdi avlamaktır.Bu da sen olabilirsin .Evet! dikkat et sevgilinin yakın arkadaşları seni avlayabilir.




blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...