BİRBİRİNE BENZEYEN ÜNLÜLER

by Salı, Ağustos 11, 2015 0 yorum
TEOMAN















Her yaptığı olay olan ünlü rockçı Teoman, yıllardır müzik camiasındaki yerini koruyor. Magazin basınında sürekli yer alan Teoman'ın bir de benzeri var. Şarkıcı, Hint film yıldızı Amitabh Bachchan'a ikizi kadar benziyor.

SERDAR ORTAÇ 















Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır müzik listelerini zorlayan ve zirvede yer alan bir isim. Serdar Ortaç, çekik gözlerinden dolayı yıllardır Uzakdoğululara benzetiliyor. Serdar Ortaç'ın en çok benzediği isim ise Çinli ünlü oyuncu Jet Li.

PELİN KARAHAN














Son zamanların en çok isimlerinden Pelin Karahan canlandırdığı karakterlerle büyük bir hayran kitlesine sahip. Pelin bugüne dek birçok kişi tarafından, kendi gibi oyuncu olan Katie holmes'e benzetildi. Fakat konuyla ilgili Pelin; "Ben ona benzemiyorum"diyor.

ARDA KURAL














Yakışıklı oyuncu Arda Kural, özellikle bir dönem kızların en sevdiği isimlerin başında geliyordu. Arda Kural da ünlendiği ilk yıllarda, kendi gibi hayalleri süsleyen Leonardo Di Caprio'ya benzetiliyordu.


FAHRİYE EVCEN














"Yaprak Dökümü" dizisinin Necla'sı Fahriye Evcen canlandırdığı karakterle milyonların tanıdığı bir isim haline geldi. Akrabası Oya Aydoğan'ın desteğiyle hayatı değişen Fahriye Evcen kendi gibi esmer olan güzel yıldız Monica Bellucci'nin ikizi gibi!

ARAS BULUT İYNEMLİ













Aras Bulut İynemli, büyük bir ilgiyle izlenen "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde canlandırdığı Mete karakteriyle milyonların sevgilisi haline geldi. Aras, kendini ABD'li sinema oyuncusu James Dean'e benzetiyor.

LEVENT ÜZÜMCÜ













Levent üzümcü, " Avrupa Yakası"yla şöhreti yakaladı. ABD'li VinceVaughn'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...