SEVGİLİNİZİN ETRAFINDAKİ TEHDİT UNSURU KİŞİLER

by Salı, Ağustos 04, 2015 0 yorum
Sevgilinin etrafındaki bazı kişiler ilişkiniz için bir tehdit unsuru olabilir. Tabii sevgilinin her konuştuğu kişiyi de bir tehlike olarak görmeye kalkma.

ESKİ SEVGİLİ

Sevgilinle daha önce çıkmış olan kişiyle sevgilin arkadaş kalmaya karar vermişse, bu durum ilişkiniz için bir tehdit oluşturuyor demektir. Tehlike; senden önce yaşanmış bir ilişkileri olduğu için bir geçmişlerinin olmasıdır. İnsanlar geçmişte yaşadıklarına pembe gözlüklerle tekrardan bakmaya, ilişkilerinin neden yürümediğini sorgulamaya başladıkları an tehlike çanları çalmaya başlar. Bu adımı sevgilin atmasa bile eski sevgilisi atabilir, bu konuda dikkatli olmalısın.




ESKİ BİR ARKADAŞ

Sevgilinin ilkokuldan beri tanıdığı ya da aynı mahallede büyüdüğü biri, aile dostunun çocukları olarak uzun zamandır tanışıklıkları olan birinin varlığı ilişkinize olumsuz yansıyabilir. Çünkü sevgilin ve o kişi birlikte uzun zaman geçirdikleri için, sevgilinin seninle paylaştıklarından daha fazla hatıraları olacaktır. Geçmiş hatıraları fazla da olsa eğer yakınlık dereceleri seni fazla rahatsız etmeyecek kadar az ise sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Bu kadar zaman birbirlerini tanıyıp birlikte olmadılarsa beraberlik anlamında uyuşmuyorlar demektir. Romantik bir kanıt bulmadıktan sonra endişelenmene gerek yok.




YENİ BİRİ 

Bir aktivitede, internette veya arkadaş çevresi tarafından tanışılmış biri rahatsız olmana yol açabilir. Böyle bir durumda sevgilinin hal ve hareketlerini gözlemle. O kişiyle yakınlık derecelerine bak. Eğer sevgilin onunla çok fazla vakit geçiriyorsa ortada sorun var demektir.

OKUL ARKADAŞI

Okulda diğer okul arkadaşlarından daha sık görüştüğü biri varsa dikkatli ol. Neler konuştuklarını, dışarda da görüşüp görüşmediklerini sevgiline belli etmeden gözlemleyebilirsin.



KOMŞU KIZI/OĞLU 

Sevgilinle aynı yaşlarda olan komşu kızının aramalarına özellikle son zamanlarda çok fazla şahit oluyorsan ilişkinde tehlike çanları çalıyor demektir. Yeter gayri çalmasın şu tehlike çanları bıktım yazmaktan çan çan yetherrr ehehe :d Neyse Önceden ortada olmayan samimiyet, birden bire ortaya çıkmış ve ilerlemeye başlamışsa bu kişiyi yakın takibe almanda fayda var. Aynı apartmanda ya da semtte oturdukları için birbirlerini sık sık görme, sohbet etme ve bir araya gelme ihtimalleri fazladır. Sevgilini sıkmadan, bunaltmadan durumu gözlemlemende fayda var benden demesi.

blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...