ONU TAVLA

by Salı, Ağustos 18, 2015 0 yorum
Bazı ilişkiler ilk görüşte aşkla başlar. Bazı ilişkilerin ise kusursuz olması için üzerinde biraz çalışılması gerekebilir. Bunun için bir takım taktiklere ihtiyacın olacak. Nerede başlayıp nerede durman gerektiğini öğrenmek için bu yazıya göz atmalısın.


Bakımlı ol

Bizim en büyük silahımız biraz makyaj hilesi ve yüksek topuklarla birer tanrıçaya dönüşebiliyor olmamız. Hoşlandığın kişi günlük hayatın koşuşturması içinde seni sade ve rahat görmeye alışmış olabilir. İşte bu noktada onu etkilemen çok daha kolay olacak. Tek ihtiyacın birkaç basit rötuşla yenilenmek. İddialı bir elbise seçip göz kamaştır. Yüzüne koca bir gülümseme yerleştirmeyi unutma.

Kaçan kovalanır

Bu aslında bütün taktiklerin şahıdır ve hiçbir zaman şaşmaz. Ne kadar kaçarsan karşındaki erkek seni o kadar kovalar. Yalnız dikkat et; çünkü bu taktiğin çok ince bir sınır çizgisi vardır. Kaçıyorum diye çok nazlı görünmek sana puan kaybettirebilir. Telefonlarına hiç çıkmamak ona naz yaptığın değil, ondan rahatsız olduğun mesajını verecektir. İlk buluşmadan sonra onun aramasını bekle, arayıp seninle tekrar görüşmek istediğinde onu kibarca geri çevirip uygun olduğunda onu arayacağını söyle.

Ortak zevkler yarat

Ne yazık ki her zaman erkeklerle aynı ortak ilgi alanlarını yakalamak mümkün değil. Sen evcil hayvan olarak kedi besliyorsundur, onun evcil hayvan anlayışı piton ya da piranha beslemektir. Tabi Avustralya da yaşıyorsanız mümkün bir şey ehehe. Hayır; elbette eve piton almaya kalkma! Bunun yerine vahşi hayatı sevdiğini ve günün birinde bir safariye katılmak istediğini söylemen onun aklını başından alabilir. Hoşlandığın kişi spor tutkunuysa sen de tenis ya da yüzme gibi bir sporla ilgilenmeye başlayabilirsin. Bu, onun ilgisini çekeceği gibi vücudun için de oldukça faydalı olacaktır.

Ego

Erkekler her ne kadar bize göre daha baskın kişiliklere sahip görünseler de gerçekte böyle değildir. Çoğu erkek kadınlara oranla daha duygusaldır. Ancak bu duyularını gizlemek isteyen erkekler güçlü görünmeyi ve kontrolü ellerinde tutmayı severler. Eğer zayıf yönlerini bulup üstüne gidersen kendini güçsüz hissedecek ve senden uzaklaşacaktır. Her erkek ara sıra pohpohlanmayı sever. Sen de ufak tefek iltifatlarla onun egosunu okşayabilirsin. Ancak iltifatlarında samimi ve ölçülü ol. Çünkü sürekli ona hayran bir tavır takınman ters etki yaratabilir. Ara sıra zekasına ve yeteneklerine iltifat et. Bunu özellikle topluluk içinde yapmaya özen göster.

blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...