JEAN ÇILGINLIĞI

by Cuma, Ağustos 07, 2015 0 yorum

Yılın 4 mevsiminde de vazgeçemediğimiz tek şey jean'lerdir. Her sezon üretilen yeni modeller kalbimizi fethetmeyi başarıyor. İşte bu sezonun jean'leri!



> Mudo, denim pantolon ürünlerini ayrı bir çizgide müşterilerinin beğenisine sunuyor. Slim, fit, skiny, legging, boot, cut olarak pek çok farklı kesimde her zevke uygun jean pantolon bulmak mümkün. Özellikle yıpratmalı, yıkamalı ve vintage görünümlü denimlerle daha modern ve yeni bir görünüm sergileniyor.


> Wrangler, rahatlığından vazgeçemediğin normal belli bir jean'den, düşük belli seksi bir jean'e dönüşebilen Stella'yı sunuyor. Stella pantolonu giyenler yalnızca birkaç dakika içinde pantolonlarını normal bel kesiminden, düşük bel kesimine dönüştürme şansına sahip oluyorlar. Özel bel tasarımı sayesinde iki kesim de belde oldukça doğal ve mükemmel dururken, Stella'nın dar kesimi her iki tarzda da kendini hem güzel, hem de rahat hissettiriyor.


> Mavi'nin denimleri, Mavi Amerika grubuyla zengin bir koleksiyona dönüştü. Mavi Amerika Koleksiyonu; mükemmel kalıbı, özel kumaşı, farklı yıkamaları, kendine özel  detayları ve aksesuarlarıyla, klasik 5 cepli jean'leri farklı, sofistike ve şık bir görünümle buluşturuyor. Jean tutkunlarına modern bir denim hikayesi sunan koleksiyonda; pantolon, elbise, etek ve ceket olmak üzere 20 farklı model bulunuyor.


> Lee, 1982 yılında ilk kez kullandığı stonewash tekniğiyle oluşturduğu efsane koleksiyonunu, yıllar sonra gelişmiş yıkama yöntemleriyle yeniden yorumluyor. Böylece günümüz koleksiyonlarını 82 yılının ruhu ile bütünleştiriyor. Koleksiyondaki gölge efektleri ve eskitmesi orijinalliğini yansıtıyor.


> Levi's, erkeklere özel hazırladığı 519 jean'leriyle heyecan ve dinamizm dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. 519, ayak bileklerine doğru giderek incelen çizgisiyle modern bir görünüme sahip. 5 cepli jean'ler streç dokunuşuyla rahatlığı sana getiriyor. Levi's 519 jean'ler bu sezon siyah ve indigoda koyu gölgeleri sunuyor.


blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...