BURCUNUN ERKEĞİ MİSİN?

by Pazartesi, Ağustos 03, 2015 0 yorum
sahip olduğun burç, senin huylarını ve aşk hayatındaki bazı özelliklerini de yansıtıyor.Bakalım sen burcunu ne kadar yansıtan bir erkeksin !!

İKİZLER :
İkizler burcu erkeği zeki nazik güzel ve etkili konuşan yapısıyla dikkat çeker.Pratiktir kolayca çözüm üretir.İkizler değişkendir ve bazen onu anlamak zor olabilir. Çocuksu tavırlarıyla sürekli ilgi bekler. Aklına koyduğunu yapar.


BAŞAK :
Başak burcu erkeği inatçı,titiz ,detaycı ve mantıklı yapısıyla dikkat çeker. Hoş ve sevecen bir mizacı vardır. Daima bakımlı ve hoş görünmeye dikkat eder. Hırslı ve çalışkandır.Çevresindeki olumsuzlukları sözünü sakınmadan tenkit eder.





TERAZİ: 
Terazi burcu erkeği kararsız , duygusal,romantik,iyimser  ve yumuşak huyludur. Toplum içinde sevilen ve aranan bir dosttur. Karşılıklı güvene önem verir.Dürüsttür ve  herkesin öyle olmasını ister. Meraklı ve öğrenmeye açık bir kişilik sergiler.

OĞLAK :
Oğlak burcu erkeği çalışkan azimli hırslı ve sevecen tavırlarıyla dikkat çeker. Maddiyata düşkündür ve çalışmaktan zevk alır. Fırsatları değerlendirmeyi iyi bilir.Tutumludur ve tasarrufu sever. Oğlak burcu güvenilir kuralcı ve disiplinlidir.








KOÇ : 
Koç erkeği kendine güvenir. Hareketlidir ve enerjik yapısıyla toplum içerisinde hemen fark edilir. Otoriterdir.Dik başlıdır ve hata yaptığında bunu kabul etmeyip,bencil davranışlar sergiler.Özgürlüğüne düşkündür. İnsanlara yardım etmeyi sever.Koç burcu erkeği incindiği zaman kırıcı olur ve sözünü sakınmaz. Ailesine düşkündür.





AKREP :
Akrep burcu erkeği kararlı ,duygusal ve duyarlıdır. Neşeli ve hareketli gibi görünse de karamsar bir hali vardır. Akrep burcu erkeği herkese ve her şeye karşı şüphecidir.Kimseye kolay kolay güvenmez. Maddiyata çok önem verir.


KOVA:
Nazik,iyimser,özgürlüğüne düşkün ve çok yönlüdür.  Çok yönlü oluşu zor anlaşılan bir kişilik sergilemesine neden olur. Duygularını kolay kolay belli etmez. Hoş ve neşeli kişiliği toplum içerisinde sevilen bir insan olmasına neden olur.

ASLAN: 
Aslan burcu erkeği ılımlı ,zeki ,sevecen , romantik ve pratiktir. Gururlu aslan burcu erkeği iltifatlardan çok keyif alır. Kin tutmaz ve kızgınlığı gelip geçiçidir. Hareketli ve neşeli tavırlarıyla  dost ortamlarının aranan ve vazgeçilmez kişileridir.



YENGEÇ :
Nazik ,dürüst,ağırbaşlıdır.Sevgi ve saygı onun için vazgeçilmez temel taşlardır. Çevresindeki insanlara değer verir. ve onlara yardımcı olmaya çalışır. Yengeç burcu erkeğinin keskin ve pratik bir zekası vardır. İlişkisinde sadıktır.








BALIK :
Nazik ,uyumlu,iyimser ve hayalperest yapısıyla dikkat çeker. Umursamaz tavırları olaylardan fazla etkilenmemesine neden olur. Düzenden ve sorumluluk almaktan hoşlanmaz. Başına buyruk yaşamaktan keyif alır. Art niyetli değildir. İnsanlara kolayca güvenir. Balık burcu erkeği hayranlık duyduğu kadınlara aşık olur. duygusal ve anlayışlı bir yapısı vardır.





BOĞA:
İnatçı,çalışkan ve sakin yapısıyla dikkat çeker. Bu sakin görünüşün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman inatçı olur .Ve hiç bir şekilde ödün vermez başladığı bir işi bitirir. İlişkilerinde sadıktır. Cömerttir fakat savurgan değildir.





YAY :
Entelektüel ,duyarlı ,meraklı, neşeli ve cana yakındır. İyi niyetli ve konuşkandır. Dostlarına düşkündür. Kapalı ortamlarda çok uzun süre kalmaktan hoşlanmaz.Eleştirilmeyi sever ve açık sözlüdür. Bazen pot kırabilir.








blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...