BİLEKLER RENGARENK

by Çarşamba, Ağustos 12, 2015 0 yorum
Birbirinden farklı model ve renkteki saatlerle tarzını yansıtmaya ne dersin? İşte sana birbirinden güzel saat modelleri. Bu modellerle her dakika saatine bakmak isteyeceksin!



Adidas Cambridge Serisi'nde yazın en dinamik renklerini görmek mümkün. Dakika ve saniyeyi gösteren yuvarlak kadranların yanı sıra, otomatik model seçenekleri de göze çarpan detaylar arasında...


Levi's, özel kesimle camı ve birbirinden çekici renkleriyle gökkuşağını yansıtan kadran ve kayış renkleri görsel bir şölen sunuyor. Sezonun trendi beyaz rengin yanı sıra siyah, pembe, mavi, sarı, mor, kahverengi renkleri bulunan Levi's Time LTG02 şıklığına ayrı bir hava katıyor.


Zamanı göstermesinden çok daha fazlasını beklediğimiz ve vazgeçilmez aksesuarlarımızdan biri olan saatler renk ve model seçenekleriyle Assortie mağazalarında seni bekliyor. Farklı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Assortie saatine her dakika bakmak isteyeceksin.


Taşlı modellere de ağırlık veren Fossil, kendisini şık ve göz alıcı hissetmek isteyenler için özel olarak tasarladığı modellerle çok sık tasarımlar sunuyor.

Ice-Watch, dünya kupası heyecanını fanatik futbolseverlere sunduğu benzersiz saatlerde yaşatmaya devam ediyor.



blogutopya

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum :

Yorum Gönder

Buraya yorum bırakın...